Billedet er fra den 21.6.2017 på vej hjem efter det sidste besøg i Kevins børnehave. som har starter efter sommerferie. De er bare dygtige til at gå pænt.

Jeg har købt ny klapvogn i oktober 2017. Har en skammel, så der er plads til 5 børn.

Min mand Kent

Jeg er en kvinde på 46 år, som er gift med Kent på 40 år. Vi har hunden King på 6 år, som er en glad og rolig formel 1. King er i hverdagene over hos min svigermor og blive passet. King må ikke gå sammen med børnene, hvis ikke Kent er hjemme.

Ved akut sygdom, har jeg 2 tilknyttet til dagplejen, som er godkendt af Hjørring Kommune.

Vi har et røgfrit hjem.

Vi har ingen børn.

Vi bor i et dejligt 1. plans hus i Emmersbæk ved Hirtshals, med en stor dejlig grund på 845 m2, hvor vi har et dejligt stort græsområde, med gynger, nedsunket trampolin, legehus og sandkasse.

Vi har en lukket have med fliser, så børnene kan køre rundt og hygge sig. Indenfor er der et legeværelse, motorik værelse/gymnastik/balance værelse. Børnene vil have mulighed for at være i hele huset.

Vi  bor tæt på skov og strand. Som bliver benyttet, når muligheden er der.

Jeg er godkendt af Hjørring Kommune, som fører tilsyn anmeldt og uanmeldt hos os.

Jeg er godkendt til at have 5 børn. Der skal være stor fokus på de børn jeg har. Kærlighed, omsorg og tryghed er nøgleordene hos mig.

Har du brug for en plads, så ringe og vi kan få en uforpligtende samtale. Der er altid plads til dit barn, som vil få lige så meget kærlighed, som de andre børn jeg har.

Jeg vil være en privat dagpleje, hvor jeg lægger meget vægt på at børnene er så meget ude som muligt.

Værdi ord:

Leg & musik

Tryghed

Motorik/gymnastik og balance

Har en masse erfaring

Ro

Udeliv

Uddannelse

Sammenhold

Hvorfor vælge mig, du skal ikke stå og lave madpakke hver dag, det er altid mig,, som tager imod dit barn, jeg er billigere end kommunal dagpleje og vuggestue. Dit barn ser ike flere dagplejer ved evt sygdom, der har jeg 2 tilknyttet, som er godkendt af Hjørring Kommune.

Jeg har et hjem, som altid står åben, man kan altid komme ind, også selv om jeg har ferie, er alle velkommen.

Jeg vil gøre alt for dit barn føler sig hjemme hos mig. Jeg vil gerne klæde barnet på inden han/hun starter i Børnehave, at kan "ta tøj " af og på, hjælpe med at rydde op, og lære at dække bord, sammen med mig.

Jeg er altid åben for forslag.....

Vores hund King

Vores dejlige have.

Vores skønne el cykel, hvor jeg har plads til 5 børn.
Jeg har 5 cykelhjelme, samt en til mig selv.